Kalóztanya rendezvényhajó

LEGÉNYBÚCSÚ LEÁNYBÚCSÚ A HAJÓN!

A hajó kikötésekor elsődleges szempont volt, hogy ha bulizunk senkit se zavarjuk! Sikerült!
Így az éjszakába, sőt a reggelbe nyúló rendezvényeink lehetnek hangosak, szólhat a zene igény szerint!

Legénybúcsú és leánybúcsú ideális helyszíne a Kalóztanya állóhajó.
Parkoló a hajó előtt, hamarosan saját party-limuzinunkkal is érkezhettek igaszán kedvező áron.
A hajó csak és kizárólag zártkörű rendezvényeket bonyolit, igy rajtatok kívűl senki sincs itt, igy a légkör, igazán barátságos és bizalmas marad a rendezvény teljes ideje alatt.

 

A KALÓZTANYA EGY IGAZI RENDEZVÉNY HELYSZÍN!

Igaz nem a belváros, de éppen ez az előnyünk. Parkoló a hajó előtt, nyugodt, zártkörű hangulat, 15 főtől akár 250 főig szinte bármilyen házi-buli, szűletésnap, céges rendezvény bonyolítható. Igény esetén party - busszal a belvárosból és azzal haza a buli után, kedvezményes áron.

150 ms-s teraszon grillparty, vagy svédasztalos vacsora lehetősége.

 

Esküvő helyszín

Esküvő megrendezése mindig igazi kihívás számunkra! A nagyterem egy félnapos díszítést követően elnyeri igazán ünnepélyes külsejét! A jegyespár tarthatja a teraszon a szertartást, vagy fényképezni mehetnek akár jachton is!

 

CÉGES RENDEZVÉNY

Céges találkozó ideális helyszíne a Kalóztanya! Hangosítás, kívánságlista, kivetítő, hidegtál, vagy grillparti, parkoló és kollegáink lehetőségeinkhez mérten mindenbe segítenek, zártkörű rendezvény lehetősége, szükség esetén discós biztosítása, igény szerinti nyitva tartás, garantált siker a cég dolgozói között!

Házibuli, születésnap Itt nincs is mit írni, sokkal jobb mint otthon vagy bárhol máshol! Fergeteges tánc és buli reggelig igény szerint kaja, discós, zenecucc biztosítása. Létszámtól függően fenn vagy lenn a kölönteremben zártkörű, vagy nyilvános jelleggel.

A különböző rendezvények lehetőségéről, illetve árairól kérjen fevilágosítást telefonon!

GYEREKZSÚROK

Válaljuk gyerekbulik megrendezését a nagyteremben hétköznap vagy hétvégén délelőtt.

A bulihoz légvárunkat ingyenesen biztosítjuk, melyet a gyerekek kedvükre használhatnak.

A légvárunkat megrendelés esetén szívesen bérbeadjuk kiszállítjuk, hogy a szülinapi party igazi emlék maradhasson minden meghívott fiatalnak.

SZÜLETÉSNAPI PARTYK A HAJÓN

Házibuli, születésnap Itt nincs is mit írni, sokkal jobb mint otthon vagy bárhol máshol! Fergeteges tánc és buli reggelig igény szerint kaja, discós, zenecucc biztosítása.
Egész éjszakás szórakozás zártkörűen, igazán megfizethető áron.

infó: 06 (70) 252-7044